Sport Direct Erhverv

 


Velkommen til Sport Direct Roskilde

Vi er et velfungerende firma der har eksisteret siden 2002. Vi har altid sat service og troværdighed i højsædet og bestræber os på at levere de bestilte produkter til aftalt tid. I 2008 fik vi Børsen´s Gazellepris og arbejder hver dag fortsat på at forbedre os på alle fronter.

Sport Direct er Danmarks største leverandør af sportsudstyr, spilletøj og profilbeklædning. Vores direkte salg sikrer fornuftige priser, og vi handler kun med de kendte mærkevarer, så du behøver ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. 


Sportsudstyr, spilletøj

Vi leverer spilletøj, beklædning, bolde, udstyr, sportsplejemidler m.v. til de fleste sportsgrene. 

Vores store sortiment omfatter også alle de rekvisitter som klubben har brug for, fx pokaler, sportspræmier, mål og net. 


Få en klubaftale med store fordele - Hold styr på klubbens indkøb!

Kontakt os for at få en klubaftale eller samarbejdsaftale. Aftalen kan have indbyggede sponsorater, bonussystem eller direkte aftale med en eller flere af vore leverandører. Aftalen sikrer dig og din klub kvalitet, service og leveringssikkerhed til en meget favorabel pris. 


En stærk profil

Sport Direct har det tøj der skal til for at skave opmærksomhed omkring firmaets navn og image. Både på job og i fritiden. Vi er totalleverandør af profiltøj. Bestil vores profilkatalog fyldt med lækkert mærkevaretøj med et udvalg, der strækker sig lige fra skjorter og jakker til t-shirts og sports - og jobtasker. 


Reklamegaver og give aways

Søger du en reklamegave til jeres næste messe eller en reklameartikel til, at underbygge jeres virksomhed eller brand, så har vi hos Sport Direct Roskilde et stort og bredt udvalg. Ønsker du at sætte dit eget præg på produktet eller design på reklameartiklen, så kontakt os venligst for at høre om dine muligheder. 


Logo

Vi trykker og broderer på alt slags tøj, og sætter navn og logo på dine reklamegaver og give aways. 


Vidste du

At Sport Direct Roskilde er en del af Danmarks største indkøbsforening af sport- og profiltøj samt gaveartikler, og opnår derfor attraktive og konkurrencedygtige priser på førende mærkevarer som f.eks. Hummel, Select, H2O, Craft, Newline, Menu, Stelton, Eva Trio, Kosta Boda, Holmegaard, Projob, Kansas, Mascot og mange flere.

At Sport Direct Roskilde leverer firmagaver såsom påskeæg, julegaver, nytårsæsker, sommergimmicks, nøgleringe, musemåtter, vin og chokolade til f.eks. events, kunder eller medarbejdere.

At Sport Direct Roskilde leverer et bredt sortiment af erhvervsbeklædning til små og mellemstore virksomheder – arbejdsbukser, polo´er, T-shirts, Soft shells, vindjakker, skjorter, strik, slips, kasketter, kokkejakker. Alt sammen med eller uden logo – trykt eller broderet.